Solcelleanlæg

Nyt Solcelleanlæg

Nyt solcelleanlæg

Et nyt solcelleanlæg kan sagtens betale sig. Det er kun et spørgsmål om at dimensionere det korrekt, så det paser til dine behov og dit forbrugsmønster..

LÆS MERE

Fejlfinding Solcelleanlæg

Fejlfinding & Reparation

Virker dit solcelleanlæg ikke? Vi er specialister i at fejlfinde og reparere solcelleanlæg i alle størrelser og af alle typer. Vi får hurtigt dit solcelleanlæg op at køre igen.

LÆS MERE

Service Solcelleanlæg

Service & Vedligeholdelse

Service på solcelleanlæg er vigtig, hvis det skal yde optimalt. Giver dit solcelleanlæg det, som du blev lovet. Husker du at rense filtre? Vi servicerer og vedligeholder alle størrelser anlæg af alle typer.

LÆS MERE

EnergiElektrikeren har opsat mere end 700 solcelleanlæg. Mange af disse anlæg er monteret på parcelhuse, men vi har også monteret en snes solcelleanlæg på erhvervsbygninger og offentlige bygninger, herunder FN-bygningen i Nordhavnen, København. Vi servicerer i sommermånederne ca. 125 solcelleanlæg og reparerer ca. 200 anlæg. Vi er certificeret VE-installatør og er en del af ISO-ordningen. Endvidere har vi en række produktcertifikater inden for solcellebranchen.

Har du brug for råd og vejledning om solcelleanlæg, kontakt os
Er du i tvivl om dit solcelleanlæg virker som det skal, kontakt os

Vores solcellespecialister er klar til at assistere dig

KONTAKT OS