Danfoss TLX Danfoss ULX

Har du en Danfoss TLX Danfoss ULX der melder fejl? EnergiElektrikeren – årets el-installatør 2018 er specialist i at fejlfinde på Danfoss TLX Danfoss ULX og reparere dem. De fleste vil nok opleve Danfoss TLX med fejlkode 364 eller 237 samtidig med at Danfoss TLX blinker grønt. Det er også set flere gange, at Danfoss TLX inverteren slår fra når solen står højst på himlen og inverteren egentligt burde producere mange Watt. Andre jævnlige fejl kan være displayet der flakker rundt eller display hvor teksten helt er forsvundet. Det kan også være en fejl, hvor inverteren hver morgen starter med at skal have indtastet “landekode” og “PV effekt”.
Danfoss ULX inverteren melder fejl i form af tekst. Fejlkoderne “U-GRID” eller “U DC-BUS” er de oftest sete fejl og kræver udskiftning af komponenter. Der har også været en tendens til at der kommer støj fra Danfoss ULX i form af høj brummende lyd.

Bestil hjælp her

Når du tager kontakt til EnergiElektrikeren vedr. en defekt Danfoss TLX Danfoss ULX, så er det vigtigt at vi får serienummeret med ved din henvendelse. På den måde kan vi tjekke op på om der er garanti på inverteren og vi kan samtidig bestille helt nøjagtige reservedele til den. Serienummeret finder du på inverteren højre side. Derudover er det en rigtig god ide, at du sender en fejlbeskrivelse med eller endnu bedre en fejlkode, såfremt du har registreret en eller flere.

Danfoss TLX Danfoss ULX beskyttelse

Danfoss TLX Danfoss ULX skal desuden være beskyttet af en såkaldt RCD (fejlstrømsafbryder) type B 300mA. Desuden også en sikring på typisk 10-16A. Hvis ikke inverteren er sikret med dette, så risikerer man, at der i tilfælde af fejl kan opstå farlig spænding som kan medføre elektrisk stød. Tjek om du har den rette RCD (fejlstrømsafbryder) ved at kigge i din el-tavle. Ud for grupperne “solcelleanlæg max 16A” skal der på RCD’en (fejlstrømsafbryderen) være dette symbol:

Danfoss TLX Danfoss ULX

Har du problemer med din solcelleinverter Danfoss TLX Danfoss ULX? Hjælpen er her!

Vores specialister er klar til at assistere dig!

BESTIL HJÆLP HER