EnergiElektrikeren udfører alt inden for elinstallation

Hos EnergiElektrikeren har vi en bred produktportefølje inden for elinstallation og el-arbejde. Vi udfører el-arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner og hjælper dig med alt fra rådgivning, planlægning og udførelse af el-arbejdet. Hvis du har brug for en elektriker, kontakt os med det samme, og i fællesskab finder vi den bedste løsning til dit projekt.

Hvilke former for el-arbejde og elinstallationer tilbyder vi?

Vi har et bredt kompetenceområde inden for el-arbejde, herunder:

  • Traditionelle hus- og bolig- installationer
  • Intelligente bygningsinstallationer (IBI)
  • Energioptimering af el-installationer
  • Solceller og solcelleanlæg
  • Data- og netværks-installationer
  • Belysning

Din trofaste elektriker

Hos EnergiElektrikeren har vi ry for at forblive din trofaste elektriker i mange år fremover. Vi har mange kunder, som vi allerede nu har været fast elektriker hos i 12-13 år. Det gør vi ved at overholde alle aftaler og levere god rådgivning og godt el-arbejde og elinstallationer.

Som din trofaste elektriker er vores fokus også på kvaliteten af vores el-arbejde, da installationerne gerne skulle have en lang levetid, og så samler vi kun på glade og tilfredse kunder. Kontakt os i dag, hvis du også vil have hjælp fra din trofaste elektriker!

Skandinavisk Transport Center (STC Køge)

Da Skandinavisk Transport Center (STC Køge) nærmest er placeret i vores baghave, så ligger flere af vores kunder der. Mange af virksomhederne i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) kræver en fast el-installatør til deres bygninger. De fleste af virksomhederne er også i høj grad meget afhængig af elektriciteten og hvis der kommer en fejl i el-installationen, så kræver det også en elektriker meget hurtigt. Det er her EnergiElektrikeren kommer ind i billedet.

Med vores beliggenhed i Lille Skensved, lige uden for Køge, så kan vi være i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) på cirka 10 minutter, og med vores erfarne personale kan alle problemer løses inden for 1 time.

Så har du en virksomhed i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) og mangler en trofast el-installatør til el-arbejde og elinstallationer, så er vi kun 10 minutter væk.

Kontakt os