ELINSTALLATION

/ELINSTALLATION
ELINSTALLATION 2018-04-22T20:03:25+00:00

Elektriker

Hos EnergiElektrikeren har vi en bred produktportefølje inden for el-arbejde. Vi udfører el-arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Det som EnergiElektrikeren gør som din elektriker er, at hjælpe dig med alt fra rådgivning, planlægning og udførelse af el-arbejdet. Hvis du har brug for en elektriker, så skal du bare kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning til dit projekt.

Vi har et bredt kompetenceområde inden for el-arbejde, herunder:

  • Traditionelle hus- og bolig- installationer
  • Intelligente bygningsinstallationer (IBI)
  • Energioptimering af el-installationer
  • Solceller og solcelleanlæg
  • Data- og netværks-installationer
  • Belysning

Din trofaste elektriker

Hos EnergiElektrikeren har vi ry for, at forblive din trofaste elektriker i mange år fremover. Vi har mange kunder som vi allerede nu har været fast elektriker hos i 12-13 år. Det gør vi ved, at overholde alle aftaler og levere god rådgivning og godt el-arbejde og frem for alt – vi er der når kunden har behov for det!

Som din trofaste elektriker er vores fokus også på kvaliteten af vores el-arbejde, da installationerne gerne skulle have en lang levetid og så samler vi kun på glade og tilfredse kunder.

EnergiElektrikeren din trofast Autoriseret El-installatør – kontakt os her!

Skandinavisk Transport Center (STC Køge)

Da Skandinavisk Transport Center (STC Køge) nærmest er placeret i vores baghave, så ligger flere af vores kunder der. Mange af virksomhederne i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) kræver en fast el-installatør til deres bygninger. De fleste af virksomhederne er også i høj grad meget afhængig af elektriciteten og hvis der kommer en fejl i el-installationen så kræver det også en elektriker meget hurtigt. Det er her EnergiElektrikeren kommer ind i billedet. Med vores beliggenhed i Lille Skensved lige uden for Køge, så kan vi være i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) på ca. 10 minutter og med vores erfareren personale kan alle problemer løses inden for 1 time.

Så har du en virksomhed i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) og mangler en trofast el-installatør – så slå til nu – vi er her af samme grund!


Kontakt os