Udskift din elvarme med den nyeste teknologi

Hvis du i forvejen opvarmer din bolig med elvarme, kan du med stor fordel udskifte din eksisterende elvarme ud med den nye teknologi – infrarøde varmepanel. Med infrarøde varmepaneler oplever du varmen mere direkte, og opvarmningen foregår så hurtigt, at du kun behøver varme i det tidsrum, du befinder dig hjemme.

Besparelsen er 20-50 procent i forhold til din nuværende løsning. Besparelsen beregnes ud fra, at du kan sænke rumtemperaturen med ca. 1 °C, og du kan sænke temperaturen om natten med ca. 2 °C samt sænke temperaturen om dagen, når du ikke er hjemme, med cirka 5 °C.

 • Er din radiator varm, men føles rummet koldt?
 • Oplev infrarød varme. En behagelig varme.
 • Spar op til 40 % ved udskiftning af gammel elvarme.
 • Kr. 5.995
Prisen inkluderer et stk. infrarødt varmepanel (120 x 60 cm) på 700 W fra den tyske producent Infranomic med 5 års produktgaranti. Prisen er desuden inkl. termostat, men ekskl. arbejdsløn. Arbejdslønnen ligger typisk på mellem 1.000 – 2.500 kr., medmindre du selv kan tilslutte det i en stikkontakt.
 • Har du elvarme i forvejen? Så bør du læse videre.
 • Er din radiator varm, men føles rummet koldt?
 • Oplev infrarød varme. En behagelig varme.
 • Spar op til 40 % ved udskiftning af gammel elvarme.
 • Kr. 8.995
Prisen inkluderer et stk. infrarødt varmepanel (110 x 60 cm) på 600 W fra den tyske producent Infranomic med 5 års produktgaranti. På varmepanelet er inkl. et billede helt efter eget valg, så få et billede af fx hunden eller børnene op på væggen med varme i. Prisen er desuden inkl. termostat, men ekskl. arbejdsløn. Arbejdslønnen ligger typisk på mellem 1.000 – 2.500 kr., medmindre du selv kan tilslutte det i en stikkontakt.
infrarød varmespejl
 • Spejl som varmepanel. Behageligt på badeværelset.
 • Har du elvarme i forvejen? Så bør du læse videre.
 • Er din radiator varm, men føles rummet koldt?
 • Oplev infrarød varme. En behagelig varme.
 • Spar op til 40 % ved udskiftning af gammel elvarme.
 • Kr. 4.995
Prisen inkluderer et stk. infrarødt varmepanel (70 x 60 cm) på 400 W fra den tyske producent Infranomic med 5 års produktgaranti. Varmepanelet er samtidigt et spejl. Prisen er desuden inkl. termostat, men ekskl. arbejdsløn. Arbejdslønnen ligger typisk på mellem 1.000 – 2.500 kr., medmindre du selv kan tilslutte det i en stikkontakt.

Infrarødt varmepanel til elvarme giver mange muligheder i forskellige rum

Hvis du skifter din nuværende elvarme ud med et infrarødt varmepanel, giver det dig mange muligheder i forhold til de rum, hvor du vil bruge elvarme. Se nedenfor hvilke muligheder, der er.

Opholdsrum

Det elegante og effektive infrarøde varmepanel (IR varmepanel) er den perfekte og trofaste varmekilde, eller tilskudsvarmekilde. Den anbringes typisk på væggen eller i loftet og skaber direkte opvarmning, hvor du har brug for den. Den er særdeles velegnet til opvarmning af køkken, stue og af badeværelset.

Opvarmningen kan sammenlignes med den måde, solen føles på kroppen. Det infrarøde varmepanel opvarmer nemlig alle faste emner i lokalet, møbler, vægge, lofter, gulve, mennesker mv., som herefter afgiver varmen til rummet. Derfor undgår man, at luften føles tør og at hvirvle støv rundt i lokalet. Infrarøde varmepanelet giver en ensartet varme i hele rummet, samme temperatur ved loft og gulv.

Udestuer og terrasser

Infrarøde varmepaneler er betydelig mere effektive end traditionelle gasvarmestråler. Et infrarødt varmepanel bliver desuden monteret enten som fritstående eller vægmonteret, eller man kan montere det under et udhæng ved terrassen. Infrarøde varmepaneler er den optimale løsning til målrettet opvarmning af udestuer og terrasseområder eller til opvarmning af rygezoner eller rydeområder.

Kælder

Hvis du har en kælder, som er småfugtig, og du oplever den ubehagelige kælderlugt, skyldes det, at din kælder er konstrueret således, at fugten fra væggene skal absorberes af luftcirkulation, ventilation eller udluftning. Hvis du så har opbevaringsgenstande stående helt op ad væggene, vil der med tiden dannes svamp og skimmel. For at undgå dette skal du først og fremmest ikke have noget stående lige op og ned ad væggene, sørg derimod for at der er afstand.

En særdeles velegnet måde at holde væggene tørre på og derved undgå svamp og skimmel i kælderen er ved anvendelse af infrarøde varmepaneler. Når de infrarøde varmestråler absorberes af vægge, loft og gulv, vil de tørre og blive opvarmet, hvilket nedsætter risikoen for, at der kommer svamp og skimmel i konstruktionen. Luften vil også opleves mere behagelig – ingen ubehagelig fugtlugt eller ”kælderlugt”. I meget fugtige kældre bør man kombinere infrarødt varmepanel med en affugter.

Midlertidig opvarmning

I rum, der opvarmes midlertidigt, udviser det infrarøde varmepanel også sine stærke sider. Rum, som opvarmes midlertidigt, kunne være værksted, garage, hobbyrum eller kælder. Når du vil anvende rummene, tænder du lyset og et infrarødt varmepanel, og allerede efter få minutter vil du mærke varmen fra panelet. Hvorimod en traditionel elovn eller varmeblæser er betydeligt længere tid om opvarmningen.

 

Hvorfor vælge et infrarødt varmepanel?

 • Ren varme, ingen lyde, ingen lugt, intet kondensvand, intet iltforbrug og ingen ubehagelig støvhvirvel
 • Lave etableringsomkostninger og ingen udgifter til vedligeholdelse og årlig service
 • Hurtig og nem installation og ingen behov for fyrrum, intet energitab i rør eller til pumper
 • Miljøvenlig opvarmning uden forbrænding eller krav til udluftning
 • Lynhurtig opvarmning ved blot at tænde for varmen fra et infrarødt varmepanel, og du mærker varmen efter få minutter
 • Varmetransport ved hjælp af lysbølger og dermed direkte genstandsopvarmning uden konvektionstab
 • 100 procent af den indsatte elektriske energi omdannes til varmeafgivelsesgrad, og 100 procent af den indsatte elektriske energi omdannes til varmeafgivelse

Kontakt os i dag

Skal du udskifte dit varmepanel, kontakt os med det samme.