Udbedring af en ulovlig elinstallation

En ulovlig elinstallation kan være at finde i mange danske hjem, og når det kommer til ulovlig el, kan det være et omfattende projekt at forbdre. Alle ejerboliger, herunder både huse og lejligheder, skal ved ejerskifte have udført et såkaldt ”eleftersyn”. Hos EnergiElektrikeren udfører vi ikke eleftersyn, vi udbedrer også de ulovlige elinstallationer.

Selvom du har købt en ejendom, og der i eleftersynet ikke er noteret fejl eller mangler om ulovlig el, ses det alligevel tit, at der er masser af fejl og mangler. Vi opfordrer derfor til, at du, hvis du har den mindste smule mistanke om en ulovlig elinstallation eller elinstallationer i din ejendom, og der i eleftersynet ikke er noteret nogle fejl og mangler, at du kontakter os.

Vi kan for et relativt beskedent beløb løbe installationerne igennem og lave en rapport, som du kan sende til din ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikringen dækker nemlig ulovlige elinstallationer i boligen, som ikke er noteret i el-eftersynsrapporten.

 

De typiske fejl i forhold til en ulovlig elinstallation

En ulovlig elinstallation kan være mange ting, og ulovlig el kan være svært at spotte, men herunder kommer vi med en liste over de mest almindelige ulovligheder.

  • Spotinstallationer
  • Materiel anvendt forkert
  • Gør-det-selv elinstallationer
  • Eltavler

Har du mistanke om ulovlige elinstallationer i din bolig? Så kontakt EnergiElektrikeren.

Udbedring af en ulovlig elinstallation
Sådanne elinstallationer kan være ulovlige. Vi gør ulovlige elinstallationer lovlige!

Kontakt os

Har du ulovlige el-installationer derhjemme, tag en snak med os, så vi kan hjælpe dig med at udbedre dem.