ELVARME

/ELVARME
ELVARME 2018-02-02T09:12:08+00:00

Elvarme

Hvis du i forvejen opvarmer din bolig med elvarme, kan du med stor fordel udskifte din eksisterende elvarme ud med den nye teknologi – infrarøde varmepaneler. Med infrarøde varmepaneler oplever du varmen mere direkte, og opvarmningen foregår så hurtigt, at du kun behøver varme i det tidsrum, du befinder dig hjemme. Besparelsen er 20-50 % i forhold til din nuværende løsning. Besparelsen beregnes ud fra, at du kan sænke rumtemperaturen med ca. 1 °C, og du kan sænke temperaturen om natten med ca. 2 °C samt sænke temperaturen om dagen, (når du ikke er hjemme), med ca. 5 °C.

Normalt varmepanel

Har du elvarme i forvejen? Så bør du læse videre.
Er din radiator varm, men føles rummet koldt?
Ople infrarød varme. En behagelig varme.
Spar op til 40 % ved udskiftning af gammel elvarme.
Kr. 5.995
Prisen inkluderer et stk. infrarødt varmepanel (120 x 60 cm) på 700 W fra den tyske producent Infranomic med 5 års produktgaranti. Prisen er desuden inkl. termostat, men ekskl. arbejdsløn. Arbejdslønnen ligger typisk på mellem 1.000 – 2.500 kr., medmindre du selv kan tilslutte det i en stikkontakt.

Fotovarmepanel

Få et personligt billede på det infrarøde varmepanel.
Har du elvarme i forvejen? Så bør du læse videre.
Er din radiator varm, men føles rummet koldt?
Oplev infrarød varme. En behagelig varme.
Spar op til 40 % ved udskiftning af gammel elvarme.
Kr. 8.995
Prisen inkluderer et stk. infrarødt varmepanel (110 x 60 cm) på 600 W fra den tyske producent Infranomic med 5 års produktgaranti. På varmepanelet er inkl. et billede helt efter eget valg, så få et billede af fx hunden eller børnene op på væggen med varme i. Prisen er desuden inkl. termostat, men ekskl. arbejdsløn. Arbejdslønnen ligger typisk på mellem 1.000 – 2.500 kr., medmindre du selv kan tilslutte det i en stikkontakt.

Spejlvarmepanel

Spejl som varmepanel. Behageligt på badeværelset
Har du elvarme i forvejen? Så bør du læse videre.
Er din radiator varm, men føles rummet koldt?
Oplev infrarød varme. En behagelig varme.
Spar op til 40 % ved udskiftning af gammel elvarme.
Kr. 4.995
Prisen inkluderer et stk. infrarødt varmepanel (70 x 60 cm) på 400 W fra den tyske producent Infranomic med 5 års produktgaranti. Varmepanelet er samtidigt et spejl. Prisen er desuden inkl. termostat, men ekskl. arbejdsløn. Arbejdslønnen ligger typisk på mellem 1.000 – 2.500 kr., medmindre du selv kan tilslutte det i en stikkontakt.

Infrarødt varmepanel – mange muligheder

Opholdsrum – Det elegante og effektive infrarøde varmepanel (IR varmepanel) er den perfekte og trofaste varmekilde (eller tilskudsvarmekilde). Den anbringes typisk på væggen eller i loftet og skaber direkte opvarmning, hvor du har brug for den. Særdeles velegnet til opvarmning af køkken, opvarmning af stue og opvarmning af badeværelse. Opvarmningen kan sammenlignes med den måde, solen føles på kroppen. Det infrarøde varmepanel opvarmer nemlig alle faste emner i lokalet (møbler, vægge, lofter, gulve, mennesker mv.), som herefter afgiver varmen til rummet. Derfor undgår man, at luften føles tør og at hvirvle støv rundt i lokalet. Infrarøde varmepanelet giver en ensartet varme i hele rummet, samme temperatur ved loft og gulv.

Udestuer og terrasser – Infrarøde varmepaneler er betydelig mere effektive end traditionelle gasvarmestråler. Monteres enten som fritstående eller vægmonteret. Eller man kan montere den under et udhæng ved terrassen. Infrarøde varmepaneler er den optimale løsning til målrettet opvarmning af udestuer og terrasseområder eller til opvarmning af rygezoner eller rydeområder.

Kælder – Hvis du har en kælder, som er småfugtig, og du oplever den ubehagelige kælderlugt, skyldes det, at din kælder er konstrueret således, at fugten fra væggene skal absorberes af luftcirkulation, ventilation eller udluftning. Hvis du så har opbevaringsgenstande stående helt op ad væggene, vil der med tiden dannes svamp og skimmel. For at undgå dette skal du først og fremmest ikke have noget stående lige op og ned ad væggene, sørg derimod for at der er afstand. En særdeles velegnet måde at holde væggene tørre på og derved undgå svamp og skimmel i kælderen er ved anvendelse af infrarøde varmepaneler. Når de infrarøde varmestråler absorberes af vægge, loft og gulv, vil de tørre og blive opvarmet, hvilket nedsætter risikoen for, at der kommer svamp og skimmel i konstruktionen. Luften vil også opleves mere behagelig – ingen ubehagelig fugtlugt eller ”kælderlugt”. I meget fugtige kældre bør man kombinere infrarødt varmepanel med en affugter.

Midlertidig opvarmning –I rum, der opvarmes midlertidigt, udviser det infrarøde varmepanel også sine stærke sider. Rum, som opvarmes midlertidigt, kunne være værksted, garage, hobbyrum eller kælder. Når du vil anvende rummene, tænder du lyset og det infrarøde varmepanel, og allerede efter få minutter vil du mærke varmen fra panelet. Hvorimod en traditionel elovn eller varmeblæser er betydeligt længere tid om opvarmningen.

Kort og godt

  • Ren varme – ingen lyde, ingen lugt, intet kondensvand, intet iltforbrug, ingen ubehagelig støvhvirvel
  • Lave etableringsomkostninger og ingen udgifter til vedligeholdelse og årlig service
  • Hurtig og nem installation – ingen behov for fyrrum, intet energitab i rør eller til pumper
  • Miljøvenlig opvarmning uden forbrænding eller krav til udluftning
  • Lynhurtig opvarmning – tænd IR varmen, og du mærker varmen efter få minutter
  • Varmetransport vha. lysbølger – direkte genstandsopvarmning uden konvektionstab
  • Maksimal virkningsgrad: 100 % af den indsatte elektriske energi omdannes til varmeafgivelsesgrad: 100 % af den indsatte elektriske energi omdannes til varmeafgivelse