EnergiElektrikeren har eksisteret siden 2005. Gennem alle disse år har vi oparbejdet en stor kundekreds af både privatkunder, erhvervskunder, offentlige kunder og ikke mindst andre el-installatører i hele landet. Alle vores kunder er hidtil blevet serviceret fra vores afdeling på Sjælland.

På baggrund af den stadig voksende kundekreds har vi fået et stort behov for at udvide. Vi kan derfor med glæde meddele, at det blev en realitet i maj 2020. Her åbnede vi endnu en afdeling i Jylland i Silkeborg.

Med en afdeling både på Sjælland og i Jylland er vi i stand til at servicere vores allerede eksisterende kunder, men bestemt også nye kunder ud fra de bedste præmisser.

Formålet med vores nye afdeling

Vores mål, med vores nye afdeling i Jylland, er naturligvis at være tættere på vores kunder, der ligger langt væk fra vores nuværende lokation. Vi tager alle vores nuværende ydelser med os, så vi blandt andet kan levere el-arbejde i forbindelse med solcelleanlæg og batterianlæg, hvor vi er en af de førende specialister på området.

Vi påtager os opgaver i forbindelse med alt el-arbejde vedrørende solcelleanlæg som eksempelvis:

  • Reparation af solcelleanlæg
  • Reparation af inverter
  • Tilslutning af solcelleanlæg
  • Tilslutning af batterianlæg
  • Solcelleservice

Med vores reparation af invertere er det også muligt for el-installatører at indlevere invertere til reparation. Vi har valgt at tilbyde dette, da vi har stor erfaring med at reparere invertere.

Ved hjælp af vores solcelleservice kan både private, offentlige og erhvervskunder få en årlig gennemgang af deres solcelleanlæg.

En solcelleservice indeholder et tjek af de mest basale ting på solcelleanlægget, hvor vi kigger efter fejl m.m., som eventuelt kræver en reparation eller justering. At få tjekket og vedligeholdt et solcelleanlæg årligt kan være besparende i den sidste ende, da det optimerer solcelleanlæggets levetid.

Vi holder os altid opdateret

Hos EnergiElektrikeren har vi fokus på hele tiden at holde os opdateret, da vi arbejder med elektricitet og stærkstrøm.

Det kræver nemlig, at vi skal følge helt særlige regler og bestemmelser og har det endelige ansvar for, at alt bliver overholdt til punkt og prikke. Vi sætter en stor ære i kun at udføre el-arbejde, som vores kunder kan føle sig sikre og tilfredse med.

Få rådgivning og vejledning af EnergiElektrikeren

Vores kompetente medarbejdere hos EnergiElektrikeren fungerer også i deres daglige arbejde som rådgivere omkring solcelleanlæg. Vi klæder dig på til at kunne tage den rette beslutning, når du skal tage stilling til, hvilket solcelleanlæg, der er bedst for dig.

Når vi kender dine behov, er vi i stand til at vejlede dig omkring størrelsen på dit solcelleanlæg, om du skal have et batteri og så videre. 

Har du et solcelleanlæg, som er blevet defekt, kommer EnergiElektrikeren forbi dig for at kigge på det. Når vi har kigget nærmere på dit anlæg, kan vi bedømme, om der er brug for en reparation af anlægget, eller om der skal en udskiftning til.

Og prisen gik til …… EnergiElektrikeren

I 2018 blev EnergiElektrikeren kåret som ”Årets elinstallatør 2018”. Vi fik denne flotte anerkendelse på baggrund af vores kunders bedømmelser af vores arbejde på www.anmeld-håndværker.dk.