Referencer

Referenceliste solcelleanlæg

365kWp – Roskilde kommune (8 bygninger)
360kWp – FN-bygningen København
265kWp – Navitas Aarhus
141kWp – Ishøj idræts- og fritidscenter
50kWp – Pillemark sportshal Samsø
45kWp – Psykiatrien Vordingborg
20kWp – Hellerup Gammel Gymnasium
19kWp – Børnecenteret Midgården Frederiksberg
10kWp – Spar Nord Aalborg
10kWp – Spar Nord Køge
10kWp – Valby Kulturhus
9kWp – Hjælpemiddelcentralen Roskilde
4-7kWp ca. 800stk privat montager

Hvorfor vælge EnergiElektrikeren?

Fordi vi er blandt de bedste og ved alt om solceller! EnergiElektrikeren er grundlagt af Tim Hartmeyer og Jens Meyerdierks i sommeren 2005. Vi har siden 2009 beskæftiget os med solcelleanlæg og har sidenhen monteret ca. 800 solcelleanlæg på de private danske hustage. Derudover har vi monteret flere større solcelleanlæg på hver især knap 400 kW på offentlige bygninger og erhvervsbygninger.

Vi har i 2011 erhvervet KSO certifikatet, som udstedes af Teknologisk Institut. KSO certifikatet sikrer, at installerede anlæg lever op til kvalitetsmæssige krav.

Vi er uddannet VE installatører. En VE installatør er en certificeret installatør inden for vedvarende energi og vores fokus er på solceller. VE installatører uddannes af Energistyrelsen, hvor vi i 2014 bestod med top karakteren 12!

Vi har den højeste kreditværdighed 2018, vi har naturligvis erhvervsforsikring og garantiordning gennem brancheorganisationen Tekniq.

Vi er udvalgt af flere forskellige producenter (Fronius, SMA, Danfoss) som deres servicepartner – fordi vi har stor faglig kompetence indenfor solceller. Vi kører for flere forskellige solcellefirmaer og assisterer med vores faglighed.