Backup strøm med Huawei solcelleanlæg

Backup strøm med Huawei solcelleanlæg

 

Har du et solcelleanlæg med en inverter, og evt. batteri, fra Huawei så kan denne løsning hjælpe dig. Huawei har en smart løsning der er designet til at fungere med Huawei’s solenergisystemer, og giver en robust, pålidelig løsning for dem, der ønsker at sikre kontinuerlig strømforsyning, selv under afbrydelser i det offentlige elnet.

De kræver en specialdesignet enhed fra Huawei som integreres direkte med Huawei’s solcelleinverter. En af nøglefunktionerne ved løsningen er dens evne til automatisk at detektere et nedbrud i det lokale elnet. Ved en strømafbrydelse vil systemet på blot et par minutter skifte fra at være nettilkoblet til en off-grid tilstand. Denne hurtige omstilling sikrer, minimale afbrydelser i strømforsyningen i dit hjem eller din virksomhed.

Når systemet er i off-grid tilstand, styrer Huaweiløsningen distributionen af den lagrede energi. Den prioriterer kritiske belastninger og sikrer, at essentielle apparater, som køleskabe, sikkerhedssystemer og belysning fortsat har strøm.

Huawei løsningen vil i off-grid tilstand være i stand til at levere optil 3300W ved 230V. Alt efter ens forbrug og batterikapacitet samt årstid, så kan det være meget forskelligt, hvor længe man har strøm i off-grid tilstand. Men vi anbefaler at du tjekker, hvor meget strøm du bruger som ”tomgangsforbrug” fx om natten. Hvis du bruger 500W konstant, så vil du med et batteri på 5kWh kunne være selvforsynende i 10 timer. Men bruger du derimod 1000W konstant, så vil du kunne være off-grid i 5 timer etc.

Prisen afhænger af, hvor din inverter er placeret i forhold til din eltavle, samt hvilke brugsgenstande du gerne vil forsyne i tilfælde af strømsvigt. Men hvis vi antager at inverter og eltavle sidde umiddelbart i nærheden af hinanden, så skal du forvente en pris med komplet levering og montering på 12.000 – 15.000 kr. inkl. moms.

Huawei’s løsning er et kraftfuldt værktøj for dem, der ønsker at sikre deres energiforsyning mod uforudsete strømafbrydelser og forstyrrelser. Med automatisk omstilling, avanceret energistyring, og muligheden for skalerbarhed, tilbyder Huawei en omfattende løsning til at opretholde energiuafhængighed og beskyttelse mod potentielle angreb på vores infrastruktur.

Grundlæggende kræver det at solcelleanlægget er designet til at kunne køre off-grid, på dansk betyder ”uden elnet”. Selv i tilfælde af fuldstændigt nedbrud af det lokale elnet, vil vores hybridanlæg fortsætte med at producere og levere strøm uafhængigt, takket være dens off-grid kapabilitet. Dette sikrer, at dele af din bolig eller mindre virksomhed forbliver funktionsdygtig så længe solen skinner og/eller så længe der er strøm på batteriet.

Hos EnergiElektrikeren har vi to løsninger Fronius og Huawei.

Kunne du tænke dig og få et konkret tilbud eller har du spørgsmål til den beskrevne nødstrøm/Back-up løsning er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vælge ”El – arbejde.