Varmepumper er vores kernekompetence

Vælg herunder, hvilket emne under varmepumpe du ønsker at læse mere om. Vedvarende energi er et bredt område og vi har valgt at lægge stor vægt på luft-til-vand-varmepumper og jordvarme, samt kombination af disse med solcelleanlæg. Vi lægger stor vægt på produktkvaliteten og arbejdets kvalitet fremfor at kunne levere en billig varmepumpe.

EnergiElektrikeren kan hjælpe dig med at levere og montere en ny luft-til-luft-varmepumpe. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har en eksisterende varmepumpe som melder fejl eller bare er defekt, uanset om du har købt varmepumpen af os eller af andre. Sidst men ikke mindst, så kan vi også assistere dig med service af varmepumpe eller vedligeholdelse af varmpumpe.

Eksperter i varmepumper

EnergiElektrikeren har eksisteret siden 2005 og vi er både VE godkendt inden for varmepumper og solceller. Vores største force er at levere varmepumper og meget gerne i kombination med solcelleanlæg og fx ladestation, pools, spa etc. Årligt udfører vi varmepumpeservice på cirka 500 varmepumper og reparerer cirka 350 varmepumpeanlæg om året.

ny varmepumpe
Et ny varmepumpe kan sagtens betale sig. Det er kun et spørgsmål om at dimensionere det korrekt, så det passer til dine og boligens behov.
Virker din varmepumpe ikke? Vi er specialister i at fejlfinde og reparere varmepumper. Vi får hurtigt din varmepumpe op at køre igen.
varmepumpeservice
Service på varmepumper er et lovkrav og en god ide, hvis det skal yde optimalt. Vi servicerer og vedligeholder alle størrelser og typer af varmepumper.

Jeg har fået svar på mine spørgsmål og er klar til at bestille

 

Har du læst dig frem til at varmepumpe er det rette valg for dig, så er det nu, du skal kontakte os for at foretage en bestilling.