EnergiElektrikeren årets elinstallatør 2018

Årets elinstallatør blev i 2018 EnergiElektrikeren og vi er MEGA STOLTE af det, det gode arbejde og vores dygtige medarbejder har nu fået anerkendelsen. Udvælgelsen sker på baggrund af vores kunders anmeldelser på hjemmesiden www.anmeld-håndværker.dk ud fra kriterierne aftale, kommunikation, tilfredshed, oprydning og pris. Herefter blev vinderen af årets elinstallatør udpeget af en fagjury. På www.anmeld-haandvaerker.dk kan forbrugerne anmelde danske håndværkervirksomheder efter et arbejde er udført.

Kåring ved awardshow

Det årlige awardshow finder sted i Cirkusbygningen på H.C. Andersens Boulevard i København. Her vil en kompetent fagjury finde de endelige vindere inden for en række forskellige fagkategorier.

Du kan læse meget mere om Awardshowet Årets Håndværker her.

Se hvad vores kunder siger, når vi har udført et stykke kvalitetshåndværk til tiden.

Kåringen som årets el-installatør uddeles af Anmeld Håndværker. Det er den faggruppe af dem alle, som oftest har det højeste karaktergennemsnit – sjældent under 4,90 (ud af 5,0). Det er således selvsagt at det er meget kompetente finalister, der hvert år kæmper om at vinde.

Arbejdet med elektricitet og stærkstrøm, skal følge helt særlige regler og det er vores ansvar som elinstallatør, at sikre, at bestemmelserne overholdes, hvilket vi naturligvis sætter en stor ære i. Vi som elinstallatør fungerer også tit som rådgiver, når der skal tages stilling til hvilket solcelleanlæg der skal vælges eller om et defekt solcelleanlæg kan repareres eller udskiftes.

Årets el-installatør uddeles årligt i flere kategorier afhængig af antallet af ansatte ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™

årets elektriker

Tilfredse kunder og dygtige medarbejdere

Tilfredse kunder kommer ikke nødvendigvis helt af sig selv, det kræver først og fremmest dygtige medarbejder som ved hvad de har med at gøre – og det har vi i den grad hos EnergiElektrikeren. Langt de fleste kunder udviser stor tilfredshed med vort arbejde. Hos EnergiElektrikeren sætter vi også en stor ære i at udføre et godt og solidt håndværk, leveret til tiden og til den rigtige pris. Forklaringen er, at vi kun har medarbejdere som laver det de elsker og elsker det de laver – enkelt, men det virker!