EnergiElektrikeren udfører alt inden for elinstallation

Hos EnergiElektrikeren har vi en bred produktportefølje inden for elinstallation og el-arbejde. Vi udfører el-arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner og hjælper dig med alt fra rådgivning, planlægning og udførelse af el-arbejdet. Hvis du har brug for en elektriker, kontakt os med det samme, og i fællesskab finder vi den bedste løsning til dit projekt.

 

Hvilke former for el-arbejde og elinstallation tilbyder vi?

Vi har et bredt kompetenceområde inden for el-arbejde og elinstallation, herunder:

  • Traditionelle hus- og bolig- installationer
  • Intelligente bygningsinstallationer (IBI)
  • Energioptimering af el-installationer
  • Solceller og solcelleanlæg
  • Data- og netværks-installationer
  • Belysning

Din trofaste elektriker

Hos EnergiElektrikeren har vi ry for at forblive din trofaste elektriker i mange år fremover. Vi har mange kunder, som vi allerede nu har været fast elektriker hos i 12-13 år. Det gør vi ved at overholde alle aftaler og levere god rådgivning og godt el-arbejde og elinstallationer.

Som din trofaste elektriker er vores fokus også på kvaliteten af vores el-arbejde, da installationerne gerne skulle have en lang levetid, og så samler vi kun på glade og tilfredse kunder. Kontakt os i dag, hvis du også vil have hjælp fra din trofaste elektriker!

 

Skandinavisk Transport Center (STC Køge)

Da Skandinavisk Transport Center (STC Køge) nærmest er placeret i vores baghave, så ligger flere af vores kunder der. Mange af virksomhederne i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) kræver en fast el-installatør til deres bygninger. De fleste af virksomhederne er også i høj grad meget afhængig af elektriciteten og hvis der kommer en fejl i el-installationen, så kræver det også en elektriker meget hurtigt. Det er her EnergiElektrikeren kommer ind i billedet.

Med vores beliggenhed i Havdrup, i nærheden afKøge, så kan vi være i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) på cirka 15-20 minutter, og med vores erfarne personale kan alle problemer løses inden for 1 time.

Så har du en virksomhed i Skandinavisk Transport Center (STC Køge) og mangler en trofast el-installatør til el-arbejde og elinstallationer, så er vi kun 15-20 minutter væk.

Læs mere om os her.

Elarbejde

Vi udfører alt slags elarbejde. Klik her for at læse mere.
Ulovligt el

Fejlfinding

Er der fejl på dine elinstallationer i hjemmet. Klik her for at få mere info.

Eltavler

Skal du have udskiftet dine gamle eltavler? Klik for mere info.

Køkken

Har du bøvl med el'et i køkkenet, klik her for at læse mere.

Badeværelser

Skal du have installeret el på badeværelset, så læs mere her.
Opladning af elbil

Oplader elbil

Mere viden om opladere til elbiler finder du her.

Kontakt os i dag

Har du nogle spørgsmål angående elarbejde, kontakt os i dag og vi vender straks tilbage.