Få et nyt solcelleanlæg

Det kan godt betale sig at investere i et nyt solcelleanlæg og i særdeleshed med batteri. Investeringen på et nyt solcelleanlæg er typisk mellem 50.000 til 110.000 kroner alt efter størrelse og anlægstype. Forrentningen ligger typisk på mellem 5 til 15 procent, betydeligt bedre end det, du formentligt kan få i banken.

 

Få et kvalitets solcelleanlæg hos EnergiElektrikeren

Hvis du vælger EnergiElektrikeren som leverandør til et nyt solcelleanlæg, får du ud over et kvalitetsprodukt også udført arbejdet af en KSO-certificeret og VE-certificeret elinstallatør (blåstempling fra henholdsvis Teknologisk Institut og Energistyrelsen), med stor erfaring inden for solcellebranchen.

Vedvarende energi er et bredt område, hvor vi har valgt at specialisere os inden for solceller. Vi lægger en stor ære i at levere et kvalitets solcelleanlæg – for os er det vigtigste ikke at levere et billigt solcelleanlæg eller billige solceller – men en kvalitetsløsning til fair priser som vil holde mange år fremover.

Fordi det er det en god investering, der sikrer en forrentning af dine penge på et langt højere niveau, end banken kan tilbyde. I øvrigt stiger salgsprisen på din bolig, og den akkumulerede besparelse på et solcelleanlæg er typisk 3 gange højere end investeringen. Klik videre og se guiden til, hvor du skal begynde, og hvor du skal slutte i denne proces.
Mange spørger sig selv, hvor mange kilo-watt-timer skal jeg kunne producere. Man skal være meget opmærksom på, at anlægget ikke bliver for stort, fordi salg af solcellestrøm ikke kan betale sig. Man skal også være opmærksom på ikke at lave det for småt, da det så kan have svært ved at lade et evt. batteri op. Derfor har vi udviklet en unik solcelleberegner.
Skal man vælge batterilager eller ej? Hvor stort skal et batterilager være? Hvad er en batteribank? Er batterierne overhovedet sikre at installere indendørs? Hvad er levetiden på et solcellebatteri? Spørgsmålene er mange, når teknologien overhaler os, men som udgangpunkt kan det godt betale sig at købe solcelleanlæg med batterier, også kaldet Hybridanlæg.
Hos EnergiElektrikeren får du kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter i solcellebranchen. Vi sammensætter produkterne, alt efter hvilken løsning der vælges, og ud fra, hvad kundens ønsker. Når et solcelleanlæg skal holde i op mod 25-30 år, kan man lige så godt købe kvalitet med det samme.
Tilskud i form af håndværkerfradrag findes også i 2018. Nettoafregningsordningen findes ligeledes. Det er blot meget vigtigt, at du søger hos Energistyrelsen forud for montering af solcelleanlæg. Der er flere forskellige grupper inden for nettoafregningsordningen, som du bør sætte dig ind i forud for etablering af solcelleanlæg.
Er du ikke sikker på, hvor meget du kan spare ved at få installeret et solcelleanlæg? Med EnergiElektrikerens solcelleberegner kan du både lave en beregning, hvis du allerede kender dit elforbrug, eller hvis du ikke kender det. Klik neden for for at vide mere.

Kontakt os i dag

Er du nysgerrig på solceller, tøv ikke med at kontakte os.