NYT SOLCELLEANLÆG

//NYT SOLCELLEANLÆG
NYT SOLCELLEANLÆG 2018-09-22T00:10:34+00:00

Nyt solcelleanlæg

Det kan godt betale sig at investere i et nyt solcelleanlæg og i særdeleshed med batteri. Investeringen på et nyt solcelleanlæg er typisk mellem 50.000-110.000 kr. alt efter størrelse og anlægstype. Forrentningen ligger typisk på 5-15 %, betydeligt bedre end det, du formegentligt kan få i banken.

Hvis du vælger EnergiElektrikeren som leverandør til et nyt solcelleanlæg, får du ud over et kvalitetsprodukt også udført arbejdet af en KSO-certificeret og VE-certificeret elinstallatør (blåstempling fra hhv. Teknologisk Institut og Energistyrelsen), med stor erfaring inden for solcellebranchen. Vedvarende energi er et bredt område, hvor vi har valgt at specialisere os indenfor solceller. Vi lægger en stor ære i at levere et kvalitets solcelleanlæg – for os er det vigtigste ikke at levere et billigt solcelleanlæg eller billige solceller – men en kvalitetsløsning til fair priser som vil holde mange år fremover.

Se priser på solceller med batteri
Se priser på solceller

Hvorfor og hvordan?

Fordi det er det en god investering, der sikrer en forrentning af dine penge på et langt højere niveau, end banken kan tilbyde. I øvrigt stiger salgsprisen på din bolig, og den akkumulerede besparelse på et solcelleanlæg er typisk 3 gange højere end investeringen. Klik videre og se guiden til, hvor du skal begynde, og hvor du skal slutte i denne proces.

Læs mere

Hvor stort skal et solcelleanlæg være?

Mange spørger sig selv, hvor stort et solcelleanlæg egentlig skal være. Man skal være meget opmærksom på, at solcelleanlægget ikke bliver for stort, fordi salg af solcellestrøm ikke kan betale sig. Man skal også være opmærksom på ikke at lave det for småt, da det så kan have svært ved at lade et evt. batteri op. Derfor har vi udviklet en unik solcelleberegner.

Læs mere | Gå til solcelle-beregner

Solcellebatteri eller ej?

Skal man vælge batteri til sit solcelleanlæg eller ej? Hvor stort skal et batteri til et solcelleanlæg være? Er batterierne overhovedet sikre at installere indendørs? Hvad er levetiden på et solcellebatteri? Spørgsmålene er mange, når teknologien overhaler os, men som udgangpunkt kan det godt betale sig at købe solcelleanlæg med batterier, også kaldet Hybridanlæg.

Læs mere

Anbefalede produkter

Når du køber et solcelleanlæg af EnergiElektrikeren, får du kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter i solcellebranchen. Vi sammensætter produkterne, alt efter hvilken løsning der vælges, og ud fra, hvad kundens ønsker. Når et solcelleanlæg skal holde i op mod 25-30 år, kan man lige så godt købe kvalitet med det samme.

Læs mere

Tilskud

Tilskud i form af håndværkerfradrag findes også i 2018. Nettoafregningsordningen findes ligeledes. Det er blot meget vigtigt, at du søger hos Energistyrelsen forud for montering af solcelleanlæg. Der er flere forskellige grupper inden for nettoafregningsordningen, som du bør sætte dig ind i forud for etablering af solcelleanlæg.

Læs mere

EnergiElektrikeren din leverandør

Du kan roligt vælge EnergiElektrikeren som din solcelleleverandør. Vi har højeste kreditværdighed 2018, topkarakter i VE uddannelsen og KSO ordningen, som begge udelukkende omhandler solcelleanlæg. Vi har desuden erhvervsforsikring og garantiordning gennem brancheorganisationen Tekniq.

Læs mere

Har du brug for råd og vejledning om solcelleanlæg – så kontakt os
Vi kan skræddersy alle solcelleanlæg så de passer til netop dig og dit hus

KONTAKT OS