EnergiElektrikeren ApS blev grundlagt af Tim Hartmeyer og Jens Meyerdierks i sommeren 2005. Begge er uddannet elektriker og elinstallatør og bestrider begge faglige kompetencer som imødekommer det faglige høje niveau som ovennævnte specialer stiller krav til.

Siden 2009 har virksomheden beskæftiget sig med installering og servicering af solcelleanlæg og har sidenhen monteret over 1000 solcelleanlæg på de private danske hustage. Desuden har vi forestået montering af flere større solcelleanlæg på mellem 20 – 500 kW på offentlige bygninger og erhvervsbygninger.

Vi er derfor de førende på markedet når det kommer til installering og servicering af solceller.

EnergiElektrikeren beskæftiger over tyve dygtige veluddannede medarbejdere som er opdateret med den nyeste viden, regler og lovgivning inden for faget herunder også kvalitetssikring. Dette er med til at eliminere fejl og mangler, både inden for kvalitet og el sikkerhed.

Vi ønsker at være med til at uddanne fremtidens elektrikere og har derfor også lærlinge ansat.

Hos EnergiElektrikeren ønsker vi, som ledelse, at arbejde målrettet med miljømæssige tiltag, samt sikre at vores medarbejdere arbejder og trives i et sundt og anerkendende arbejdsmiljø.

Målet er at styrke vores indsats for at være en sund, respektfuld og ansvarlig virksomhed.