El i et badeværelse skal være sikkert

El i badeværelset skal være helt i orden, da man i rummet kombinerer vand og strøm. Men badeværelset er også det rum, hvor dagen slutter og begynder, så du skal ikke bekymre dig om el på dit badeværelse.

 

Tag en snak med EnergiElektrikeren i dag om el på dit badeværelse

Vi tager gerne en snak med dig forud for projektet, således at vi kan få et overblik over dine ønsker og behov, når det kommer el i dit badeværelse. Nedenfor er et par priseksempler på elinstallationer i badeværelser, udført af EnergiElektrikeren.

Det får du, når EnergiElektrikeren står for elarbejdet i dit nye badeværelse

  • God belysning på gulv og ved spejl – du opnår godt arbejdslys i den rigtige farve og rigtige farvegengivelse. Endvidere er det vigtigt, at lyset er placeret korrekt, således at det ikke skygger, når du står foran spejlet.
  • Stikkontakter – når man laver et nyt badeværelse, bør man gøre sig selv den tjeneste at have stikkontakterne nok. Der er efterhånden mange ting, som skal lades op, og man kan derfor med fordel montere stikkontakter i skabe, så tandbørsten og barbermaskinen altid er opladet. Der skal naturligvis også være stikkontakter ved spejlet til fx hårtørrer, krøllejern etc.
  • Hyggestemning med lys – ud over godt arbejdslys er det også vigtigt at kunne skabe hygge på badeværelset. Det kan gøres på flere måder. Fx kan man installere lys under håndvaskeskabet, således at det giver et svagt lys til natbesøgene. Man kan fx have en lysekrone i forbindelse med en spa (typisk på større badeværelser). Uanset hvad kan der laves lysdæmper på lyset, så det kan dæmpes og på den måde skabe hygge.
  • Varme er vigtig og praktisk – da badeværelset er et rum, hvor man typisk ikke er iført specielt mange klæder, bør man som minimum få installeret gulvvarme. Det giver et behageligt indtryk, specielt om morgenen. Endvidere kan man med fordel montere varme bagved spejlet, da dette vil fjerne dug fra spejlet. Varmen i spejlet tænder naturligvis automatisk, når der bliver fugtigt i rummet.
  • Radio og musik skaber glæde – du har mulighed for at få installeret en lille radio, som du også kan streame musik til og sende ud af de indbyggede højtalere. Så kan du høre radioavisen eller musik, når du er på badeværelset. Radioen kan fx indstilles til at tænde, når lyset tændes.

Står du over for at renovere dit badeværelse, bør du som bygherre gøre dig nogle helt klare overvejelser, inden du går i gang med et sådan projekt. Hvilke håndværkere skal inddrages, og hvornår skal hvilke håndværkere deltage aktivt i projektet. Vores erfaring er helt klart, at jo bedre projektet er forberedt, desto mere gelinde går det, og jo bedre resultat opnås. Endvidere er der mange ting, der skal passe sammen. Bl.a. skal din elinstallation passe til det nye badeværelse.

EnergiElektrikeren giver altid gode råd og vejledning omkring istandsættelse af køkken. Tøv ikke. Kontakt os, og vi kan få en snak om jeres projekt. I den forbindelse udarbejder vi gerne et tilbud på elarbejdet. Så er det lettere for jer at budgettere det samlede projekt. Tilbuddet er naturligvis uforpligtende.

el i badeværelse
EnergiElektrikeren fikser alt slags el på dit badeværelse.

Kontakt os

Skal du have hjælp til at få fikset el på dit badeværelse, tøv ikke med at kontakte os.