Solcelleleverandør konkurs

Er din solcelleleverandør konkurs? Før 2010 var der få solcelleleverandører i Danmark, men i 2011 til 2013 blev der opsat mange solcelleanlæg i Danmark. Årsagen til at det gik så hurtigt med at få sat solcelleanlæg op i 2011 til 2013 var, at nettoafregningsordningen fra 2007 fortsat var gældende. Til gengæld var priserne på solcelleanlæg faldet til næste det halve. Samtidig med virksomhedsordningen kunne et solcelleanlæg være tilbagebetalt efter blot 5 år.

100-vis af nye solcelleleverandører i 2012

I 2012 poppede alle mulige firmaer op, som kunne sælger solceller og solcelleanlæg. De købte som regel et par containere hjem fra Asien med blandet solcellepaneler og solcelleinvertere. Så var de klar til at lave nogle gode pakketilbud til kunderne. Men også byggemarkeder, dagligvareforretninger, benzinkæder, tømrermestre og blikkenslagere forstod sig pludselig på jævnstrømskredsløb og kortslutningsstrømme. Nuvel, de fleste af de leverandører endte med at gå konkurs eller droppe den del af forretningen da boomet stoppede 19. november 2012.

Har du et anlæg fra en solcelleleverandør konkurs?

Hvis du er ejer af et solcelleanlæg, hvor leverandøren (firmaet du købte anlægget af) ikke eksisterer længer. Og selvom dit solcelleanlæg er defekt. Så kan vi hos EnergiElektrikeren hjælpe dig. Mange gange så kan der være garanti på dit produkt fra producenten af produktet, så typisk vil vi være behjælpelige med at kontakte dem for at undersøge muligheden for, at de dækker reparationen. Hos EnergiElektrikeren interesserer vi os for dig og dit solcelleanlæg og ikke så meget, hvem du har købt anlægget af. Vi kan reparere de fleste solcelleinvertere og har kendskab til de fleste solcellepaneler på markedet.

solcelleleverandør konkurs
Vi er klar til at hjælpe dig, hvis din solcelleleverandør konkurs!

Producent og leverandør konkurs

I de tilfælde, hvor både leverandøren og producenten er gået konkurs er der ingen garanti der dækker længere. Men vi kan hos EnergiElektrikeren stadig være behjælpelige. Ofte kan vi stadig reparere produktet og alternativt kan vi fremskaffe tilsvarende produkter fra en anden leverandør eller producent og samtidigt anmelde det hos Energistyrelsen. På den måde vil stamdata på dit solcelleanlæg fortsat stemme overens med virkeligheden og sikre, at den ordning, du er i, bibeholdes.

Ny solcelleleverandør og ny producent

Med EnergiElektrikeren som din solcelleleverandør får du en stabil samarbejdspartner se vores referencer her. Vi gør alt for at sikre, at solcelleanlæg kører i så mange år som muligt og med så få problemer som muligt. Derfor udvælger vi nøje, hvilke producenter vi påtænker købe varer fra. Vi vælger producenter som vi kan spejle os selv i, herunder; har været mange år i markedet og solcellebranchen generelt. Man kan købe reservedele til produktet – også om 10 år og så vægter producentens service og rådgivning og højt i vores optik.

Hvis solcelleanlægget en dag stopper med at producere strøm, er det vigtigt, at solcelleanlægget bliver tilset af en professionel, der kan lokalisere og rette fejlen hurtigt. Dette er de overvejelser, vi gør os hos EnergiElektrikeren.

Kontakt os

Er du i den uheldige situation, at producenten af dit solcelleanlæg er gået konkurs, så kan vi hjælpe med ekspertviden. Kontakt os nu.