Solceller

Vælg herunder, hvilket emne under solceller eller solcelleanlæg du ønsker at læse mere om. Vedvarende energi er et bredt område og vi har valgt at lægge stor vægt på solceller og solceller med batteribank også kaldet hybrid solcelleanlæg. Vi lægger stor vægt på produktkvaliteten og arbejdets kvalitet fremfor at kunne levere et billigt solcelleanlæg eller billige solceller.

EnergiElektrikeren kan hjælpe dig med at levere og montere et nyt solcelleanlæg eller solceller. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har et eksisterende solcelleanlæg som melder fejl eller bare er defekt, uanset om du har købt solcellerne af os eller af andre. Sidst men ikke mindst, så kan vi også assistere dig med service af solceller eller vedligeholdelse af solcelleanlæg.

solceller nyt solcelleanlæg

Nyt solcelleanlæg

Et nyt solcelleanlæg kan sagtens betale sig. Det er kun et spørgsmål om at dimensionere det korrekt, så det paser til dine behov og dit forbrugsmønster.

LÆS MEREBESTIL HER

Solceller fejlfinding og reparation

Fejlfinding & Reparation

Virker dit solcelleanlæg ikke? Vi er specialister i at fejlfinde og reparere solcelleanlæg i alle størrelser og af alle typer. Vi får hurtigt dit solcelleanlæg op at køre igen.

LÆS MERE | BESTIL HER

solceller service og vedligeholdelse

Service & Vedligeholdelse

Service på solcelleanlæg er vigtig, hvis det skal yde optimalt. Giver dit solcelleanlæg det, som du blev lovet. Vi servicerer og vedligeholder alle størrelser og typer.

LÆS MERE | BESTIL HER

Eksperter i solceller

EnergiElektrikeren har opsat mere end 800 solcelleanlæg. Mange af disse anlæg er monteret på parcelhuse, men vi har også monteret en snes solcelleanlæg på erhvervsbygninger og offentlige bygninger, herunder FN-bygningen i Nordhavnen, København.

Vi servicerer i sommermånederne cirka 200 solcelleanlæg og reparerer cirka 700 anlæg om året. Vi er certificeret VE-installatør og er en del af KSO-ordningen. Endvidere har vi en række produktcertifikater inden for solcellebranchen.

Har du brug for råd og vejledning om solcelleanlæg?

Er du i tvivl om dit solcelleanlæg virker som det skal?

KONTAKT OS