Spar penge med en investering i solceller

Er du fristet af tanken om at spare på din elregning, og drage fordel af solens stråler, så er solceller den rigtige løsning. I en tid hvor flere og flere ting bruger el, så er solcellerne blevet endnu mere relevante, men for mange er det også en helt ny verden.

Vi kan dog hjælpe, om du starter helt fra bunden eller hvis du allerede er klar over dit behov. For lettest at guide dig hen, hvor du er i din proces, så har vi lavet tre stadier, hvor du er i forhold til om du skal investere i solceller.

Vi delt processen og i tre faser, og du kan altid klikke ind på netop det trin du er i.

De tre faser er:

Hvad er mit behov?

Før man investere penge i solceller, er der nogle vigtige ting at overveje, f.eks. hvor stort ens behov egentlig er mv. Vi har lavet forskellige værktøjer, hvor man kan blive klogere på sit eget forbrug og dermed sit behov i forhold til f.eks. størrelse af anlæg mv.

Hvordan finder jeg ud af om solceller er det rigtige for mig?

Der er mange fordele ved solceller, men det er vigtigt at gøre sig klart, om det er den bedste løsning for netop din bolig og dit behov.

Klik HER for at læse mere om fordelene og ulemperne ved solceller.

Solceller

Informationssøgning

Når man begynder at kigge på solceller, så melder der sig pludselig en masse spørgsmål.

Klik nedenfor for at finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Skal man have batteri eller ej?

Klik HER for at læse mere om batteri til solceller.

Kan man få tilskud til solceller?

Ja, du kan godt få tilskud til installation af solceller, dog er der nogle betingelser, man skal følge.

Klik HER for at læse mere om tilskud til solceller.

Hvilke mærker findes der, og hvad skal jeg vælge?

Her kommer det meget an på din bolig og dit behov.

Vi har samlet nogle retningslinjer HER.

Jeg er klar til et tilbud

Når du fornemmer at du er klar over dit behov, og hvad der passer til dit forbrug, så er det tid til at få et tilbud.

Hvor stort et anlæg passer til mit behov?

I vores smarte solcelleberegner vil vi stille dig nogle spørgsmål, der viser hvor stort et anlæg, der passer til dig behov.

Tag testen HER.

Ja tak, jeg vil gerne have et tilbud

For at kunne lave et tilbud, skal vi bruge lidt information, udfyld vores formular, og få et tilbud HER.

Solceller er vores kernekompetence

Vælg herunder, hvilket emne under solceller eller solcelleanlæg du ønsker at læse mere om. Vedvarende energi er et bredt område og vi har valgt at lægge stor vægt på solceller og solceller med batteribank også kaldet hybrid solcelleanlæg. Vi lægger stor vægt på produktkvaliteten og arbejdets kvalitet fremfor at kunne levere et billigt solcelleanlæg eller billige solceller.

EnergiElektrikeren kan hjælpe dig med at levere og montere et nyt solcelleanlæg eller solceller. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har et eksisterende solcelleanlæg som melder fejl eller bare er defekt, uanset om du har købt solcellerne af os eller af andre. Sidst men ikke mindst, så kan vi også assistere dig med service af solceller eller vedligeholdelse af solcelleanlæg.

Eksperter i solceller

EnergiElektrikeren har opsat mere end 1000 solcelleanlæg. Mange af disse anlæg er monteret på parcelhuse, men vi har også monteret en snes solcelleanlæg på erhvervsbygninger og offentlige bygninger, herunder FN-bygningen i Nordhavnen, København.

Vi servicerer i sommermånederne cirka 200 solcelleanlæg og reparerer cirka 700 anlæg om året. Vi er certificeret VE-installatør og er en del af KSO-ordningen. Endvidere har vi en række produktcertifikater inden for solcellebranchen.

Jeg har fået svar på mine spørgsmål og er klar til at bestille

 

Har du læst dig frem til at solceller er det rette valg for dig?
Så er det nu, du skal kontakte os for at foretage en bestilling.

Størrelse solcelleanlæg
Et nyt solcelleanlæg kan sagtens betale sig. Det er kun et spørgsmål om at dimensionere det korrekt, så det paser til dine behov og dit forbrugsmønster.
reparation af defekte solcelleanlæg
Virker dit solcelleanlæg ikke? Vi er specialister i at fejlfinde og reparere solcelleanlæg i alle størrelser og af alle typer. Vi får hurtigt dit solcelleanlæg op at køre igen.
eftersyn af solceller
Service på solcelleanlæg er vigtig, hvis det skal yde optimalt. Giver dit solcelleanlæg det, som du blev lovet. Vi servicerer og vedligeholder alle størrelser og typer.