Lige nu kan du spare ekstra penge!

solcelleanlæg 5kw

Du får din-watt-i-rabat på dit solcelleanlæg*

Netop nu kan du få et ekstra godt tilbud, for vi tilbyder nemlig at du kan få din-watt-i-rabat. Det betyder, at køber du et solcelleanlæg til 5 kW, så får du 5.000 kr. i rabat på dit nye solcelleanlæg, køber du et solcelleanlæg på 10 kW, så får du 10.000 kr. i rabat.

Bortset fra rabatten er alt som det plejer, du får den samme gode service og vejledning, som er kendetegnet for EnergiElektrikeren.

Hvordan kommer jeg i gang

Ønsker du at få et tilbud på et solcelleanlæg eller rådgivning om hvordan man kommer i gang, så skal du blot udfylde vores formular, og så bliver du kontaktet af en af vores konsulenter.

Du finder blanketten her

* Få din watt i rabat gælder på solcelleanlæg på op til 10 kW, alle solcelleanlæg derover, vil du få en rabat på 10.000 kr. i forbindelse med tilbud. Priserne er inklusiv moms.

Hvorfor vælge EnergiElektrikeren?

Du skal vælge EnergiElektrikeren som leverandør til dit solcelleanlæg fordi, vi har eksisteret i snart 20 år (med samme cvr nummer) og monteret solcelleanlæg i knap 15 år. Vi har vores egne tømrer og elektrikere ansat, så alt er i samme “hus”. Vi følger med udviklen og sørger for at du som kunde altid får den nyeste og bedste løsning på markedet. Mulighederne er mange og vi sætter en stor ære i at komme ud og besøge dig og sammen med dig gennemgår vi dine ønsker og behov og ud fra det, kommer vi med et bud på en løsning. Vi ved at vi er en af de få som kommer ud til dig og lytter til dine ønsker og behov, men vi ved det er en stor beslutning for sig som kunde, så naturligvis skal vi som tekniske rådgivere se installationen for at komme med den bedste løsning. Mange af vores løsninger kan indgå i en energistyring, således at forbruget i huset er prioriteret i forhold til behovet og mængden af strøm fra solcelleanlægget. På den måde opnår du en intelligent besparelse. Præcis det slogan vi fandt på i 2005 da EnergiElektrikeren blev grundlagt; EnergiElektrikeren – den intelligente besparelse…

Udover solcelleanlæg, monterer vi også varmepumper (både luft/luft, luft/vand og jordvarme), ladestationer og laver energistyringer. Det behøves ikke at blive bygget samtidigt, det kan også gøres løbende. Under hvert emne, udfører vi også service og vedligehold, samt fejlfinding og reparation. Altsammen for en klimavenlig og bæredygtig fremtid – til gavn for os alle.

Du finder blanketten her