Præsentation

Fusionsolar app

Genstart anlæg

Fejlkoder

Ændre wifi indstillinger

Oplad batteri fra el-nettet “Dongle”

Oplad batteri fra el-nettet “battery”

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan genstarter du dit Huawei inverter og batteri?
Hvis afbryderen på batteriet er slået fra eller hvis inverteren (eller Fusionsolar) ikke kan “se” batteriet, så anbefaler vi en genstart. Du kan se videoen som vi har lavet, den er her på siden.

Hvordan opretter man en bruger i Fusionsolar?
Fusionsolar er en platform ejet af Huawei. På Fusionsolar kan du oprette en profil og se reel-time-data og historisk data samt servicemeddelelser og fejlkoder. Hvis EnergiElektrikeren har tilsluttet dit solcelleanlæg fra Huawei, så har vi tilføjet dig som bruger, herefter modtager du en mail fra Huawei (tjek evt. uønsket mail) hvor du blot skal følge mailen slavisk. 

Hvad kan jeg se på mit smart meter?
Huawei Smart Meter er en lille måler som er placeret i din eltavle og kommunikere med Huawei inverteren. Som oftest måler et Smart Meter alt den strøm du enten køber og sælger (også kaldet “feed-in-point” eller POC). Dit Smart Meter er udstyret med et display, hvor man kan få nogle forskellige oplysninger. Vi anbefaler ikke at trykke på smart meteret, da du kan komme til at ændre parametre. 

Hvordan tjekker jeg garantien på Huawei inverteren?
Du kan se garantien på dit Huawei produkt via dette link her. Her kan du tjekke garantien for dit produkt og downloade garantibevis.

Hvordan skifter jeg wifi forbindelse på min Huawei inverter?
Hvis du skifter internet udbyder eller router i dit hjemmenetværk, så skal du fortælle din inverter de nye oplysninger, ellers kommer der ikke nogle data fra inverteren til Fusionsolar og videre til din app. Vi har lavet en video af hvordan du ændre wifi indstillingerne i din inverter, den er her på siden. Hvis du har et datakabel (LAN) i din inverter, så skal du ikke ændre nogle indstillinger, hvis din inverter ikke kommer med data efter 24 timer, så har den ikke modtaget en IP adresse fra dit nye netværksudstyr, så skal du genstarte Huawei inverteren og evt. batteriet. Så skulle den meget gerne modtage en IP adresse. Alternativt, så genstart din router.

Kan man købe flere Huawei batterier til batteripakken?
Ja, det kan man. Man kan med LUNA2000 have optil 3stk batterier i én stak og man kan have 2 stakke (max 30kWh). Du kan se pris på ekstra batterier her

Garantier og garantibestemmelser

Jinko solcellepanel

Inverter og Batteri fra Huawei