Delta Solivia med fejl

Hvis du har en Delta Solivia inverter med fejl, så er hjælpen nær.  Uanset hvilken Delta Solivia model du har eller hvilken fejlkode den laver, så kan vi hos EnergiElektrikeren reparere den. Når en Delta Solivia bliver defekt eller melder en fejlkode (error code) sker der ofte det at den melder for høj AC spænding eller bare spændingsfejl (L1 netfejl) og i samme omgang vil din Delta Solivia lyse gult i “failure” dioden. En anden fejl kunne være “AC relæ fejl” eller komme med en kode fx “error 328”. Alternativt kan din Delta Solivia også være helt slukket i displayet. Uanset hvilken fejl den melder kan vi hos EnergiElektrikeren reparere den. Der blev tilbage i 2011-2013 installeret en hel del solcelleanlæg i Danmark og mange af dem blev begrænset til 6kW, som var begrænsningen dengang. Mange solcelleejere har derfor fx 2stk Delta Solivia 3.0 TR monteret.

Serien af invertere findes i følgende udgaver; Delta Solivia 2.5 TR, Delta Solivia 3.0 TR, Delta Solivia 3.3 TR samt Delta Solivia 3.6 TR og er en såkaldt “string inverter” som produceres i Europa.

 

Kontakt Delta support Danmark

Hvis din inverter fra Delta Electronics stadig er omfattet af garanti, så kan vi også være behjælpelige med at tage kontakt til Delta support Danmark og skaffe en ny inverter til dig via garantien.

Læs mere om Delta Solivia serien her

 

Hvad så nu?

Der er flere måde hvorpå du kan få repareret din inverter, enten ved at indlevere den på vort værksted eller vi kommer til dig og reparerer den hos dig i vores rullende værksted. Kontakt os og hør nærmere. Vi ser frem til at reparere din inverter!

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, kontakt os, og vi vender straks tilbage.