Delta Solivia med fejl

Delta Solivia netfejl

Hvis du har en Delta Solivia inverter med fejl, så er hjælpen nær.  Uanset hvilken Delta model du har eller hvilken fejlkode den laver, så kan vi hos EnergiElektrikeren reparere den. Når en Delta Solivia bliver defekt eller melder en fejlkode (error code) sker der ofte det at den melder for høj AC spænding eller bare spændingsfejl (L1 netfejl) og i samme omgang vil din vekselretteren lyse gult i “failure” dioden. En anden fejl kunne være “AC relæ fejl” eller komme med en kode fx “error 328”. Alternativt kan din inverter også være helt slukket i displayet. Uanset hvilken fejl den melder kan vi hos EnergiElektrikeren reparere den. Der blev tilbage i 2011-2013 installeret en hel del solcelleanlæg i Danmark og mange af dem blev begrænset til 6kW, som var begrænsningen dengang. Mange solcelleejere har derfor fx 2stk Delta 3.0 TR monteret.

Serien af invertere findes i følgende udgaver Delta Solivia 2.5 TR, 3.0 TR, 3.3 TR samt 3.6 TR og er en såkaldt “string inverter” som produceres i Europa.

Erfaring med solcellereparationer

Vi har arbejdet med solcelleanlæg siden 2009 og har kendskab til mange vekselrettere og solcellepaneler fra den “gamle ordning” såsom bl.a. Delta invertere. Endvidere reparerer vi også mange invertere for vores kollegaer i branchen.

De fleste invertere som vi reparerer forlænger vi levetiden med 50%, det er en god og bæredygtig løsning og så er det også billigere end at skulle købe en helt ny inverter.

Du kan frit vælge imellem at indlevere din inverter hos os på vores værksted eller vi kan komme til dig og se på solcelleanlægget. Alternativt kan du også bestille en ombytningsinverter fra os.

Hvad koster det at reparerer en Delta Solivia? En reparation afhænger af fejlårsagen, men prisen for reparation er typisk mellem kr. 3.000 til 6.000 inkl. moms, prisen gælder Sjælland, Fyn, Jylland og brofaste øer.

Reparation af Delta Solivia inverter – kontakt EnergiElektrikeren!
Læs mere om fejl på solcelleanlæg her

Kontakt Delta support Danmark

Hvis din inverter fra Delta Electronics stadig er omfattet af garanti, så kan vi også være behjælpelige med at tage kontakt til Delta support Danmark og skaffe en ny inverter til dig via garantien. Det kræver dog at du sender os garantibeviset på din inverter. Garantibeviset skal være udstedt af Delta Electronics og ikke af din leverandør af solcelleanlægget.

Læs mere om Delta Solivia serien her

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, kontakt os, og vi vender straks tilbage.