SMA STP – Sunny Tripower

Har du en SMA STP også kaldet Sunny Tripower inverter til dit solcelleanlæg som er defekt? Eller viser den bare en fejlkode ved opstart, så den aldrig starter op? Eller opfører din SMA STP sig bare unormalt ved fx at blinke grønt eller lyse rødt? Hjælpen er nær, hos EnergiElektrikeren er vi specialiseret i at reparere SMA STP inverterer og har kendskab til de fleste fejlkoder. En hyppig fejlkode kunne være “interference device” eller fejlkoder der generelt starter med “64” fx “6401”. Det er klassiske fejl på SMA STP inverterserien.

SMA STP findes i flere varianter, herunder Sunny Tripower 5000TL, Sunny Tripower 6000TL, Sunny Tripower 7000TL, Sunny Tripower 8000TL, Sunny Tripower 9000TL med flere. De har alle sammen mere eller mindre samme opbygning og samme displayvisning.

En SMA STP inverter kan typisk repareres for mellem kr. 3.900 – 4.900 inkl. moms.

Få repareret din defekte SMA STP inverter nu – kontakt EnergiElektrikeren!

På billedet herover ses displayet, fejlkoderne vises i det felt som er markeret med G eller I alt efter hvilken type fejl der er tale om. En kort beskrivelse af fejlen vil blive vist i feltet O.

Virksomheden SMA havde i 2017 ca. 3.200 medarbejdere og genererede verdensomspændende salg på 891,0 millioner euro. SMA er fokuseret på udvikling og fremstilling af teknologisystemer til solceller. Tidligere omfattede SMA divisioner til jernbane- og industrielle computere. SMA er repræsenteret i Tyskland, USA, Chile, Brasilien, Mexico, Canada, Spanien, Italien, Frankrig, Kina, Sydkorea, Australien, Belgien, Indien, Polen, Japan, Storbritannien, Sydafrika og De Forenede Arabiske Emirater.

I 2011 overtog SMA en af ​​sine mangeårige leverandører af elektroniske komponenter, det polske selskab “dtw Sp oo”. Derefter købte SMA i 2012 en majoritetsandel i det kinesiske firma “Jiangsu Zeversolar New Energy Co., Ltd.”, en fabrikant af solcelleinvertere, efterfulgt af Danske Danfoss solcelleinverter-operationer i 2013. I april 2016 købte SMA en andel på 27 % i Tigo Energy, Inc. i forbindelse med en kapitalforhøjelse. SMA får også eksklusive rettigheder til verdensomspændende salg af smartmodulteknologien TS4 Retrofit. I januar 2018 grundlagde SMA det nye datterselskab for digitale energiløsninger, coneva GmbH, med hovedkontor i München. Læs mere om SMA her.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, skriv til os, og vi vender straks tilbage.