Solceller 14kW

Hos EnergiElektrikeren leverer vi mange forskellige slags solcelleløsninger til mange forskellige kunder. Én af dem, som vi hjalp, var et lægehus på Sjælland. Anlægget hjalp dem ikke bare med at få grøn strøm til huset, men også strøm til opladning af elbiler samt andre ting.

Lægeklinikken FLET I/S ringede til os tilbage i maj 2020. Vi kørte ud til dem og fik installeret et 23kW solcelleanlæg fordelt i retningerne øst og vest. Anlægget kan producere nok strøm til deres samlede elforbrug fra april til september måned og forventes, at være tjent hjem i løbet af 5-7 år.

Solcelleanlægget med Fronius inverteren er endvidere gjort klar til, at lægehuset nemt kan oplade deres elbiler med den grønne strøm som solcellerne producerer. Derudover er det også forberedt til lignende smart-grid løsninger, for eksempel varmepumper/aircondition kan starte ved overskudsproduktion af strøm fra solcellerne.

Se vores mange solcelleløsninger i vores shop

Tilfreds kunde

Hos EnergiElektrikeren gør vi en dyd ud af at levere en service, der 100 procent lever op til kundes behov. Det var også tilfældet med lægehuset. De gav følgende anmeldelse af vores arbejde på siden Anmeld Håndværker.

Vi fik solceller til vores lægeklinik. Vi oplevede en meget professionel og venlig behandling og rigtig smidigt aftale håndtering- Alle punkter i aftalen blev overholdt, og afleveringen var meget professionel.

Læs her flere af vores anmeldelser fra Anmeld Håndværker-siden.

Kontakt os i dag, hvis du vil skrifte til grøn strøm med solceller

Har du en drøm om at få installeret et solcelleanlæg på din ejendom, tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi kan hjælpe dig med at få dine solcelledrømme opfyldt.